Hamskea, Hybrid Target pilehylde

kr. 1.495,00

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Hybrid Target Pro ™ tager designelementer fra den gennemprøvede VersaRest ™ platform og sætter dem i et mere strømlinet design, der er 26% lettere.
Zero Tolerance Technology ™ er nøglen til at sikre, at der ikke er noget lateral slør i akslen og rotationen af launceren er silkeagtig blødt.
“Launcer” akselen hviler på to overdimensionerede forseglede rustfrit stål kuglelejer, der ikke slides, men fortsætter med at rotere blødt skudt efter skud.
Hybrid Target Pro ™ inkludererr også justering funktioner såsom Zero Stop Technology ™ til at positionere launcheren helt nøjagtig, for et nøjagtig skud.
Hybrid Target Pro ™ leveres med den brede Launcher blade og Backer plade. Backer pladen holder launcheren fra at bøje når hylden anvendes i kabel drevet eller Limb aktiveret tilstand.
Justerbarhed, er kritisk for alle target skytter. Hybrid Target Pro ™ tilbyder det ultimative i justerbarhed. Der er nok ingen pilehylde på markedet der tilbyder så store justerings muligheder som Hamskea hylden.
Selv om Hamskea hylden kan justeres på alle mulige måder, er den dog nem at opsætte og bygge kvaliteten fåes ikke bedre.

Yderligere information

Farve

Sort, Blå

Højre/Venstre

RH, LH

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hamskea, Hybrid Target pilehylde”