Hamskea, Hybrid Hunter, pilehylde.

kr. 1.495,00

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Hybrid Hunter ™  har de samme specifikationer som Target modellen. Eneste forskel er selve gaflen og bøjlen over gaflen, som er designet til at du får et lydløst træk samt forhindre pilen at falde af hylden.

Hybrid Hunter tager designelementer fra den gennemprøvede VersaRest ™ platform og sætter dem i et mere strømlinet design, der er 26% lettere.
Zero Tolerance Technology ™ er nøglen til at sikre, at der ikke er noget lateral slør i akslen og rotationen af launceren er silkeagtig blødt.
“Launcer” akselen hviler på to overdimensionerede forseglede rustfrit stål kuglelejer, der ikke slides, men fortsætter med at rotere blødt skudt efter skud.
Hybrid Hunter inkludererr også justering funktioner såsom Zero Stop Technology ™ til at positionere launcheren helt nøjagtig, for et nøjagtig skud.
Hybrid Hunter leveres med det specielle støbte “launcer” blad og en bøjle over launceren så pilen ikke falder af hylden under jagt.

Selv om Hamskea hylden kan justeres på alle mulige måder, er den dog nem at opsætte og bygge kvaliteten fåes ikke bedre.

Yderligere information

Farve

Sort, Blå

Højre/Venstre

RH, LH

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hamskea, Hybrid Hunter, pilehylde.”